U kunt ons bereiken op:   0297-321790 / 06-24985497

Home » Faciliteiten

Faciliteiten

Vergaderingen Bent u een bedrijfsvergadering aan het plannen maar word het zo standaard om met zijn alle maar in het kantoor te zitten? Het is bij ons mogelijk om u vergadering te houden wij zullen het restaurant om toveren tot een vergader zaal. Tijdens het vergaderen kunnen wij hapjes en drankjes serveren en er is mogelijkheid tot avondeten. Wij beschikken verder over wifi en is het in overleg mogelijk om een beamer aan te sluiten om zo u vergadering beter te laten verlopen.
Groepsavonden Groepsavonden zegt eigenlijk al genoeg wilt u gezellig met een grote groep komen eten bij Il Gusto denk aan u verjaardag denk aan een vrouwen avond het is allemaal mogelijk. In overleg kunnen wij heerlijke gerechten voor hele groepen samenstellen ook om u zo niet op de kosten te jagen.
Catering Thuis een verjaardag of een gezellige bijeenkomst. Een hapje met het hele kantoor eten? Wij kunnen het zo gek niet bedenken Il Gusto doet ook aan catering dit is voor als u een keer toe bent aan wat anders. Pizza’s voor iedereen? Overheerlijke hapjes voor allemaal! Een lekkere nagerecht? Het is allemaal mogelijk! Il Gusto verzorgt grote catering en het is ook mogelijk om een kleine catering te verzorgen.

Heeft u interesse in een van deze mogelijkheden Neem contact op voor meer informatie! Er is nog veel meer mogelijk geef gerust een belletje voor overleg.

Parkeren Il Gusto bezit over genoeg parkeergelegenheid in de buurt!