U kunt ons bereiken op:   0297-321790 / 06-24985497

Home » Menu

Menu

Kwaliteit en goede service is bij ons uitemate belangrijk. Ons motto is onze klantenheerlijk te laten genieten van de echte Italiaanse keuken. Wij zijn de enige echte Italiaan die daadwerkelijk werkt met producten uit Italie, en gebruik maakt van Italiaanse recepten. Wij werken dagelijks met een 2/3 gangen menu. Ook voor de vegetarische liefhebbers heeft onze chef een overheerlijk menu. Voor een eventuele aanpassing in het menu i.v.m smaak is dat altijd mogelijk. Ook voor de klanten met bijv. lactose allergie, gluten allergie. Hebben wij een alternatief … Zelfs onze desserts zijn ambachtelijk en huis gemaakt.

Uit ervaring met onze klanten mogen wij Il Gusto het beste Italiaanse restaurant uit omstreken noemen. Gelooft u ons niet? Dan nodigen
wij u graag uit onze Italiaanse keuken te proberen zodat wij het kunnen bewijzen.

Il gusto kan voor u de standaard Italiaanse gerechten maken zoals u die gewend bent. Maar wij gaan net nog even een stapje verder en maken onze gerechten net of u in Italië bent. De Italiaanse keuken gaat veel verder dan u wellicht weet. Laat u daarom verrassen door de kok en vraag naar ons 3 gangen menu.

Ons menu vindt u hier: (Binnenkort ook online in het engels)(Klik op het onderdeel voor de gerechten)
Cold Starters / Hot Starters 
Pizza’s 1/
Deeggerechten
Verse Deeggerechten
Vleesgerechten
Visgerechten
Dessert

 

Neem gerust contact met ons voor vragen. Klik hier